BroadWay Event Managment

 

Svojom posebnošću, jednostavnošću i profesionalizmom 1.Hrvatski Broad Way Ansambl ne poznaje granice kada je u pitanju širenje ljepota umjetnosti.

 

Uz profesionalne plesače, glumce, pjevače kao i scensku opremu doživite magiju koju stvaramo svaki dan.

 

 

Bilo da su u pitanju gala eventi, koncertni aranžmani, video spotovi, reklame, filmovi i ostali događaji stojimo Vam na raspolaganju svojom jedinstvenošću i profesionalizmom.

 

 

Franšizno poslovanje

S obzirom na sve veći zahtjev tržišta spram posebnih tehnika za muzički teatar, specifičnosti u načinu poslovanja studija sa personalnim pristupom, veliki interes potencijalnih vlasnika i koordinatora takvih institucija, H.B.A. nudi program izdavanja franšize.

Franšizno poslovanje otvara niz pogodnosti prilikom otvaranja vlastitog edukativnog programa za muzički teatar. Tako se kupnjom franšize, kupuje cjelokupni poslovni program ("know how") od etabliranog studija.

 

H.B.A. postoji od 2000. godine i prvi je u Hrvatskoj oformio edukativni program specijaliziran za muzički teatar, kroz godine poslovanja postali smo brand u svijetu.

 

Franšiza podrazumijeva posebno pravo korištenja koje vlasnik franšize ustupa tj. prodaje (poslovni program) drugoj pravnoj ili fizičkoj osobi.

 

Kupac franšize H.B.A. Studija dobiva:

 

 

-Ekskluzivnost korištenja svih zaštićenih vizualnih i intelektualnih dobara

-Grafički oblikovana rješenja svih promo materijala

-Pristup znanju i iskustvu od vodećeg studija

-Poslovno i strukovno vodstvo i savjetovanje

-Markentinška podrška

-Članstvo u H.B.A. grupi studija, sudjelovanje na H.B.A. poslovnom i strukovnom kongresu svake godine na kojem se formiraju poslovne strategije i opcije za svaku sezonu

-Sustavno i kontinuirano mentorstvo vodećih mentora H.B.A. Studija u Zagrebu sa ciljem održavanja visokih standarda poslovanja

-Dobivanje svih print materijala te edukacije osoblja nužnih za personalizaciju i izvrsnost usluge

-Dobivanje svih standardiziranih načina i rješenja u odnosu spram klijenata te vođenju tima i poslovanja generalno

-Pravo korištenja naziva

 

Franšizni odnos u cijelosti se definira ugovorom između prodavatelja i kupca franšize.

 

POLU-FRANŠIZNO POSLOVANJE

 

Ova poslovna opcija ima intenciju pomoći budućim vlasnicima polu franšize u smjeru razvojne politike već postojećeg.

Polu-franšiznim poslovanjem kupuje se poslovno savjetovanje vezano za opremanje, nabavu opreme, organizaciju mentorskog tima, poslovnu politiku spram klijenata, sadržaj usluga i dr. Kupnjom poslovnog savjetovanja kupac ubrzava svoje procese prilagođavanja zakonima tržišta, definiranja poslovnih ciljeva i time utječe na uspješnost poslovanja. Kupac zadržava vlastiti vizualni identitet i sve posebnosti rada, no koristi poslovne savjete u cilju što povoljnijeg pozicioniranja na tržištu.