top of page

Audicija za Prvu Hrvatsku Broadway Školu


Prva Hrvatska Broadway Škola i ove godine otvara vrata povodom Audicije za Prvu Hrvatsku Broadway Školu. Audicija će se održati: 05.10.2014. godine u 11:00 sati na adresi Ilica 10, u prostorijama Zagrebačkog plesnog centara. Dobna skupina od 8 godina do 75 godina.


Bilo da ste pjevači, plesači, glumci, početnici, amateri kao i akademski obrazovani umjetnici koji se žele dodatno školovati i specijalizirati (kao MA) za profesionalnog umjetnika u smjeru musical theater-a, pod stručnim vodstvom domaćih i stranih eminentnih pedagoga i umjetnika, prijavite se i postanite polaznikom Prve Hrvatske Broadway Škole specijalizirane za musical theater.

Za Audiciju je potrebno pripremiti: - bilo koji od Vaših umjetničkih izričaja u maksimalnom trajanju od cca 2 minute (gluma, pjevanje, ples, sviranje, posebne vještine…), budite spremni i na izazov!!! - U navedenom vremenu možete izvesti song ili kombinacije - Svi pjevači će svoje odabrane song-ove izvodit a-capella - Plesače bi zamolili da u slučaju donošenja CD-a isti bude snimljen u CD-Audio zapisu


Izdvojene objave
Nedavne objave
Arhiva
Kategorije
Prati nas na..
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page