IRMA DRAGIČEVIĆ

Irma Dragičević rođena je 1995. u Varaždinu.


OBRAZOVANJE:

2015 – (...): Muzička akademija u Zagrebu – pjevanje

2014 - 2016: Dvogodišnji edukativni program kod Prva Hrvatska Broadway Škola ​ pri Prvom Hrvatskom Broadway Ansamblu
2010 - 2014: Opća gimnazija, Privatna Gimnazija s pravom javnosti u Varaždinu, Srednja Glazbena škola u Varaždinu (solo pjevanje)

2002 - 2010: Osnovna škola

2004 - 2010: Osnovna glazbena škola (violončelo)

2000 - 2002: Škola stranih jezika Žiger

1999 - 2014: Društvo naša djeca Varaždin (pjevanje)

DOSADAŠNJI NASTUPI I USPIJESI:

Pjevala na Gershwinovom koncertu u galeriji Lav u organizaciji Prve hrvatske Broadway škole. Sudjelovala na Lions Grand Prix natjecanju gdje je ušla u finalnu večer i osvojila koncert sa Zagrebačkim ansablom flauti. Pjevala na izboru za miss Sjeverozapadne Hrvatske na Čakovečkim bazenima. U svibnju 2015. ponovo pjevala na kvalifikacijama za rukometno prvenstvo za muške u varaždinskoj areni. Nastupala na Božičnom koncertu u Glazenoj školi u Varaždinu sa Tamburaškim orkestrom. Pjevala na europskom prvenstvu u rukometu za žene u Varaždinu i Zagrebu. Bila dio jedne adventske nedjelje u Varaždinu. Pjevala na Humanitarnoj modnoj reviji u shopping centru Lumini. Okušala se isto kao i manekenka na humanitarnoj reviji na sajmu vječanje u Varaždinu u studenome 2014. i 2015. godine. U studenome 2014. sa svojom autorskom pjesmom "Sada si tu" na Međimurskom Festivalu osvojila nagrade za najbolju debitanticu i za najbolju interpretaciju.

U 10.mjesecu 2014 i 6.mj. 2013. pjevala na Noć Evolutiona. U 8.mjesecu 2014. bila dio Vindilenda i Špancirfesta sa svojim nastupom. U 6.mjesecu imala samostalni koncert u HNK Varaždinu u Rogozu. U rujnu 2013. sudjelovala na X Factoru u Srbiji gdje sam ušla u top 60. Ima iskustva i sa pjevanjem u crkvi na vjenčanjima. U svibnju 2013. na festivalu Oro Nota u Orosljavlju osvojila 2. mjesto za izvedbu pjesme Resentment. U veljači 2013. pjevala na izboru za Miss sjeverozapadne Hrvatske. U osnovoj školi bila u dječjem gradskom vijeću i jedne godine bila izabrana za dječju gradonačelnicu grada Varaždina. U listopadu 2012. bila dio mjuzikla Josip i kričave boje njegovih snova. U srednjoj školi na nastjecanju u solopjevanju dobila 2. nagradu. U Varaždinskoj areni pjevala sam na kvalifikacijama za olimpijske igre u rukometu za muškarce. Natjecala se u showu "Kad narastem bit ću zvijezda" i ušla u četiri najbolje plasirane natjecateljice. Glumila u mnogim predstavama u organizaciji Društva naša djeca u Varaždinu (npr. Šuma striborova, Snjegović i detektivi) i smotrama po cijeloj Hrvatskoj. Sudjelovala na mnogobrojnim festivalima (Prvi pljesak, Mali mef, Oro Nota, Dalmacijom s ljubavlju (1.nagrada žirija). Bila počaščena pjevati i upoznati predsjednika Ivu Josipovića te predsjednika Stjepana Mesića. Kao mala bila izabrana kao najklinceza Varaždinske županije i najklinceza Hrvatske. Nastupala na raznim događanjima ,priredbama i gostovala na raznim televizijskim emisijama.(npr. Z1, HRT, NOVA TV,VTV,RTL)